A kávékészítés rituáléjára a kezdetektől fogva művészetként tekintünk. Elsődleges célunk a minőségi kávéfogyasztás megismertetése és különleges kávéélmény biztosítása. Hiszünk abban, hogy a kávé egy módja annak, hogy megosszuk a pillanatokat egymással, és hogy minden egyes korttyal varázslatos élményt lehet teremteni.
Az Into-nál mindannyian szeretünk erőfeszítéseket tenni azért, hogy nagyszerű termékeket készítsünk. Az üzemben történő pörkölések során sosem kötünk kompromisszumot minőség terén. A gondosan kiválasztott zöld kávé és a minőségi alapanyag használata fontos alappillére a tökéletes végeredménynek, ezért arra összpontosítunk, hogy a pörkölési profil kialakításakor megfelelően tudjuk hozni az adott termőterületre jellemző egyedi sajátosságokat.
Mikro pörkölőként kis tételben pörköljük a zöld kávét, figyelve az eredetére, fenntarthatóságára és frissességére, ezzel biztosítva a konzisztens minőséget. Minden döntésünket hosszas minőségellenőrzés után hozzuk meg, a farm kiválasztásától, a zöld kávén át, egészen annak az ízprofilnak a kiválasztásáig, amelyről úgy érezzük, hogy a legjobban mutatja meg egy adott kávé karakterét, azt az egyedi ujjlenyomatot, amely elvezetett minket hozzá.